top of page
Search

Altid frejdig når du går


I dag var dagen hvor de såkaldte folkevalgte politikere skulle vise, om de arbejde FOR befolkningen eller FOR systemet. Det var nemlig dagen hvor borgerforslaget omkring Mette F for en rigsret NU, skulle i 1 behandling.

61250 danskere havde stemt for dette borgerforslag. Det burde have været langt flere, men alting har en begyndelse.

Jeg selv mødte op for, at overvære skuespillet, som udspillede sig inde i Folketingssalen. Da jeg ankom 11.30 sad Flemming Blicher, Jovan, Charlotte, Ditte og en del andre allerede på tilskuerrækkerne og var klar til, at lytte med.

Der gik en grum tid før de endelig fik taget hul på bylden og selvom de fleste af os allerede vidste hvordan det ville gå, så havde vi nok alligevel en stille forhåbning om, at retfærdigheden ville sejre.

Det gik som følger: venstre stemte FOR, men sagde også at det jo ikke var juridisk bindende ( så hvor havde de stået hvis de vidste der var mulighed for et flertal. I min verden spillede de et stort skuespil og udtalelsen omkring juridisk bindende fik det til, at vende sig indeni). Konservative stemte FOR og var faktisk et af de få partier, som gik til stålet hos SD og de andre partier som ikke ville bakke forslaget op. DF stemte FOR og MESSERSCHMIDT takkede de borgere som havde fremstillet forslaget og dem der stemte FOR forslaget. NB stemte FOR. Liberal Alliance FOR.

Resten af kujonerne stemte IMOD og undskyldte det med, at man gerne så at granskningskommisionen skulle komme til konklusionen om der var begået lovbrud, før de ønskede at tage stilling.

Så retningen bliver nu, at der d.23.4.21 iværksættes endnu en kommision, som koster samfundet millioner og som først ender om 1 års tid hvis vi er heldige. Så ingen overraskelser i dagens skuespil på borgen.

Til gengæld, blev borgen stormet af kampklædte betjente, som jeg mødte på min vej ud. Jeg troede det var militæret der var på vej ind for, at hente METTE F og bringe hende for en domstol ( folkedomstolen) og lade hende stå til ansvar for de forbrydelser hun har begået mod Danmarks befolkning. MEN det viste sig simpelthen, at de stormede ind fordi Flemming og CO havde igangsat en lille samle inden de forlod etablissementet. Sangen var selvfølgelig "altid frejdig når du går". Det fik så Folketinget til, at kalde alarm og ind stormede betjentene. Da de så havde fløjet op ad de 94 kæmpe trin, der er op til tilskuerpladserne, ankom de stærkt forpustet til en flok grinende dejlige mennesker, som havde forladt salen og fuldstændig forholdt sig i ro uden dramatik. Så det blev desværre ikke denne gang, at drømmen om retfærdighed gik i opfyldelse.

220 views0 comments

Recent Posts

See All

Fritaget

Skole i Miami nægter lærerne, som bliver vaccineret, at komme i nærheden af eleverne. Det lyder næsten for godt til, at være sandt- MEN heldigvis findes der vågne mennesker verden over. Her går skolel

Post: Blog2_Post
bottom of page