top of page
Search

Uhyggelig og skræmmende udvikling!!!

Denne besked lå til mig i min indbakke fra en af mine gode veninder.

Dette er et billede af den meget skræmmende udvikling, som vi ser på dagligt basis i dagens Danmark. Det her må bare ikke ske i vores samfund. Er vi ikke opdraget bedre end som så? Syntes folk virkelig, at denne form for adfærd er noget de kan acceptere? Hvad tror i selv, der sker med den unge pige, som i dette tilfælde er undtaget krav om test, da hun lider af infantile spasmer? Det skal jeg fortælle jer. Der sker nemlig det, at folk som undertegnet, ikke vil acceptere denne adfærd og derfor griber fat om nældens rod og hjælper den stakkels pige. Hun hverken må eller skal føle sig udenfor. Vi er heldigvis rigtig mange, som bakker hende op og hun skal vide, at hun aldrig nogensinde vil være alene. Vi står klar med hjælp og i dette tilfælde er vi i gang med, at oprette demonstrationer foran skolen og foran lærerværelset. Det her svineri skal stoppes øjeblikkeligt og jeg vil råde alle jeg kender til, at kontakte skolen ( Viborg HF)og spørge ind til deres holdning omkring udskamning og decideret mobning af elever som er undtaget for både test og mundbind.Jeg blev i dag ringet op af et kært ungt menneske jeg har i mit liv, som var helt grædefærdig over den behandling h*n lige var blevet udsat for af klassekammerater og lærere på vedkommendes uddannelse.

Vedkommende er af egen læge fritaget for mundbind, test og er betænksom ved at lade sig vaccinere.

Det udløste udskamning fra både elever og lærere og beskyldningerne fløj fra højre og venstre om, at vedkommende er skyld i at restriktionerne fortsætter og at folk bliver syge og dør.

Hvordan kan man som lærer, synes at det er helt ok at udskamme en elev på denne måde? Hvordan kan man som voksen synes at det er ok at se et ungt menneske blive udsat for så hadefuld en behandling af en hel klasse, uden at stoppe den uretfærdige behandling? I det her tilfælde, deltog læreren i udskamningen og pressede sin mening ned over hovedet på det unge menneske.

Der er en lovgivning der tager højde for dem, der på den ene eller anden måde er fritaget. I det her tilfælde er der ingen tvivl om, at ledelsen ikke har oplyst medarbejderne om lovgivningen og det er i dag gået ud over et ungt menneske, som ikke på nogen som helst måde, bærer ansvaret for andre menneskers helbred!

Hvor gør det mig ked af det, at høre at sådan noget sker i vores land - det er hadefuldt, diskriminerende og en uhyggelig form for gruppepres!

Det er ikke ok og skal stoppes!

175 views0 comments

Recent Posts

See All

Fritaget

Skole i Miami nægter lærerne, som bliver vaccineret, at komme i nærheden af eleverne. Det lyder næsten for godt til, at være sandt- MEN heldigvis findes der vågne mennesker verden over. Her går skolel

Post: Blog2_Post
bottom of page