top of page
Notebook and Pen

Kort Bio

Mit navn er Rikke Louise Andersen. Jeg er først og fremmest MOR, men derudover er jeg er selvstændig frihedskæmper og borger journalist. 

Alt der er sket i mit liv tidligere, har ledt mig ned ad denne vej som jeg befinder mig på nu. 

Jeg har prøvet mere end de fleste mennesker kan forstille sig, at opleve på 10 liv. 

Rejst verden rundt, næsten konkurs, voldelige eksmænd, Retssager mod staten(https://www.dr.dk/nyheder/indland/hoejesteret-afviser-sag-mod-kvinde-der-delte-billede-af-blotter ), politik ( aldrig mere splittelse af befolkningen er årsagen til vi sidder hvor vi gør idag), interviews med nogle af de største ”stjerner” indenfor underholdningsbranchen ( ark ja man er blevet klogere) anholdelse på åben skærm for ikke, at bærer mundbind i Næstved Storcenter(https://www.bt.dk/samfund/drama-i-storcenter-da-kvinde-naegtede-mundbind-saa-eksploderede-sagen ), Udskamning i alle landets store aviser(https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-konspirationsteori-om-magnus-heunicke-og-bill-gates-spredes-paa-facebook ), udskamning på sociale medier, trusler, anonyme indberetninger, interviews med Berlingske, som fulgte mig gennem 6 måneder (https://www.berlingske.dk/aok/se-minidokumentaren-dansk-kvinde-kaemper-for-at-overbevise-verden-om-at https://www.berlingske.dk/aok/alt-aendrede-sig-for-otte-maaneder-siden-nu-vil-rikke-vaekke-danskerne-til https://www.berlingske.dk/aok/rikke-blev-anholdt-fordi-hun-ikke-bar-mundbind-to-dage-senere-kom-en-anonym , interviews omkring Trump med Politikken https://www.facebook.com/watch/?v=1039931323188695 , skilsmisse ark ja listen er lang. 

MEN som skrevet ovenfor, har alt dette ledt mig til det menneske som jeg er i dag. 

Den vigtigste kamp i alt det her for mit vedkommende, er kampen for vores børns frihed. INTET er vigtigere lige nu. Aldrig nogensinde har presset på vores børn været større. De psykiske konsekvenser, som denne krigsførelse (og ja jeg vil vove, at kalde det en krigsførelse, som den regeringen har gang i overfor de stakkels børn), har – MÅ og KAN IKKE få lov til, at fortsætte. Det er vores pligt, som forældre og som voksent menneske, at beskytte det aller mest dyrebare. 

Derfor arbejder jeg med, at få stoppet AL test øjeblikkeligt på vores børn. De er IKKE problemet. Det er det syge samfund, som mener man kan og skal tvangsteste raske børn for enhver pris og gøre dem syge og mistroiske overfor deres venner og veninder. Det skal stoppes og det kan du hjælpe os med her. 

Jeg søger lige nu folk, som vil hjælpe med at ringe rundt til skoler, forældre, lærer og alt indenfor denne kategori. Det handler om, at vi skal oplyse folk på et oplyst korrekt grundlag. Mødested er hhv Næstved og Vordingborg. Få mere info her 

Om: About
Om: Pro Gallery
bottom of page